IVECO

Specialister på transportbilar och lastbilar

Det betyder att du alltid kan få det fordon som passar dig och din verksamhet bäst.

IVECO har marknadens bredaste modellprogram och kan alltid leverera en optimal lösning för dina specifika behov tack vare ett komplett program av transportbilar och lastbilar.

Vi har professionella fordon av högsta kvalitet – som gör att du alltid kan räkna med att ha en stark och trygg partner på vägen

När du väljer ett IVECO-fordon följer en värld av de främsta och mest attraktiva digitala tjänsterna och transportlösningarna som finns på marknaden – allt för att göra din verksamhet mer konkurrenskraftig, lönsam och lätthanterlig.

Tack vare våra smarta lösningar med IVECO On och Connectivity box kommer du att ligga i framkant i den digitala världen.

Marknadens bästa servicetjänster

IVECO har också marknadens bästa servicetjänster. Vi har ett brett utbud av skräddarsydda servicepaket som utformats för att hålla kundernas fordon på vägen med minimalt antal stopp för service och reparationer – allt för att du ska få ekonomisk trygghet.

Så oavsett om du letar efter ett fordon med el, diesel/HVO, biogas eller en speciell påbyggnation så kan vi alltid hjälpa dig med din nästa transportlösning.

Kontakta Carl på Bilbörsen i Norrköping eller Joachim på Bilbörsen i Linköping redan idag för att få råd av våra specialister.

Grön Iveco

Modeller

Iveco Daily 4×4

Iveco Daily biogas

Iveco e-Daily

Iveco Daily skåp och lift

Iveco Daily

Kontakta din egen Iveco-expert

Joachim Dahl

Säljare Iveco transportbil Linköping

Carl Busch

Säljare Iveco transportbil Norrköping

Kontakta verkstaden