Iveco

Iveco e-Daily

IVECO eDAILY är den bästa och mest flexibla transportbilen på marknaden: det enda elektriska lätta nyttofordonet som erbjuder upp till 19,6m³ lastvolym, upp till 4,6 ton nyttolast och upp till 3,5 ton dragvikt.

Nya eDAILY finns i alla modeller som du kan önska dig. IVECO´s nya elektriska transportbil finns i varianterna skåpbil, dubbelhytt med två eller fyra dörrar, chassi och minibuss på 3,5–7,2 ton i enhjuliga och tvåhjuliga versioner med ett brett utbud av höjd- och hjulbasalternativ. All teknik och alla komfortfunktioner som finns på standard-versionen av IVECO DAILY finns även på den elektriska modellen, inklusive AIR-PRO intelligent pneumatisk fjädring.

Den elektriska IVECO DAILY transportbil kan användas till alla uppgifter – och du kan välja mellan 1,2 eller 3 batterier, som kan anpassas efter vikt och räckvidd – upp till 300 km* (400 km i stadstrafik)

*Enligt WLTP.

Hitta din Iveco-expert

Joachim Dahl

Säljare Iveco transportbil Linköping

Carl Busch

Säljare Iveco transportbil Norrköping

Besök oss i Norrköping

I Norrköping finns vår anläggning på Koppargatan 29 och vi är auktoriserade återförsäljare för Kia, Subaru och Iveco last- och transportbilar samt Bürstner och Sun Living husbilar.

Bilar i lager

På Bilbörsen har vi ett brett utbud av begagnade bilar. 
Har du frågor om ett objekt är du varmt välkommen att höra av dig!