Subaru

Subaru

Störst i Världen på fyrhjulsdrift

Subaru är synonymt med fyrhjulsdrift och nu kan man också stoltsera med att vara det bilmärke som säljer allra flest fyrhjulsdrivna bilar i hela världen.

Subaru lanserade sin fyrhjulsdrift 1972 i Leone kombi och har under 45 år varit unika i Bilvärlden med att helhjärtat utnyttja fördelarna med drivlinetypen.
Förra året passerade Subaru en miljon tillverkade bilar per år och när fjolårsstatistiken summerats på detaljnivå står det klart att Subaru nu är störst i Världen på fyrhjulsdrift.

Subaru Finans

Förverkligar din drömbil

Subaru Finans i samarbete med DNB. DNB är mer än Norges största bank, med över 400.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär.

På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster och kan erbjuda det mesta som efterfrågas inom privatleasing, hyra och avbetalning samt ett flertal attraktiva tilläggstjänster som underlättar ditt bilinnehav.
Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller privatleasa din nästa bil. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

Se hur du kan finansiera din bil. 

Subaru All-Around Safety

Världens säkraste bilar

Subaru arbetat aktivt med högsta säkerhet i fokus sedan bilbyggarstarten 1958. Man var tidiga med eftergivlig rattstång och med Boxermotorns intåg säkerställde Subaru att drivpaketet trycks ned under bilen istället för in i kupén.

Subarus säkerhetsfilosofi bygger på fyra pelare. Primär säkerhet, aktiv säkerhet, passiv säkerhet och förebyggande säkerhet. Den primära säkerheten ligger i bilens konstruktion. Den aktiva säkerheten är system som byggts in för att göra bilen säker att köra. Den passiva säkerheten är de system som skyddar dig om olyckan skulle vara framme. Den förebyggande säkerheten ligger i de funktioner som förhindrar att olyckor sker över huvud taget. Subarus mål är att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Utgångspunkten är alltså inte bara att skona förare och passagerare utan även oskyddade trafikanter som fotgängare och cyklister.

Modeller

NYA CROSSTREK

Subaru Outback

Subaru Forester

Subaru Solterra

Kontakta din egen Subaru-expert

Anläggningar Personal Subaru

Rikard Tufvander

Säljare företagsbil Norrköping

Djani Poljarevic

Säljare Norrköping

Andreas Pettersson

Säljare Norrköping

Esnef Dzanic

Säljare Norrköping

Philippe Bielke

Säljare Norrköping

Haris Imamovic

Säljare Subaru och begagnade bilar Linköping

Ted Svantesson

Säljare Subaru och begagnade bilar Linköping

Olle Nilsson

Försäljningschef Subaru och begagnade bilar