Hundburar från Thule

från 6 999 kr

Thule Hundbur

Hundburar till bilar är en säker och bekväm lösning för att transportera din hund i bilen. Dessa burar är tillverkade av robusta material som tål tryck och stötar och är utformade för att passa perfekt i bilen. De finns i olika storlekar och modeller för att passa olika hundraser och biltyper. En hundbur ger en trygg och säker miljö för hunden och minskar risken för skador vid eventuella olyckor eller nödbromsningar.

Just nu kan vi erbjuda

Thule Allax M6 999 kr

Mått 82-90 x 65 x 65 cm. Vikt 22.3kg. Viktkapacitet 35kg. Thule Allax hundbur är krocktestad framifrån och bakifrån och har genomgått ett simulerat voltningsscenario. Tillgänglig i tio olika storlekar med justerbart djup för att ge perfekt passform för både bilen och hunden. Bakluckan med gasdämpare öppnas och stängs mjukt och buren har ett inbyggt lås för ökad säkerhet. Buren är utrustad med en utrymningslucka som gör det möjligt att öppna buren från baksätet.

MIM VarioGate Grind4 630 kr

Låsbara grindar. Enkelt skapar du ett slutet utrymme av hela bagageutrymmet som kan användas för transport av hundar eller annat som man vill hålla under uppsikt. Koppelkrokar ingår. VarioGate är ställbar vad gäller höjd, bredd och djup, vilket gör att den passar i de flesta bilar utan tröskel vid bagageluckan.

MIM Lastgaller1 950 kr

Bredd: 770-1465mm. Höjd: 230-305mm. Vikt: 4,5kg. Lastgallret monteras på nackstödens pinnar. Passar bilar med runda nackstödspinnar. Krocktestad upp till normen ISO 27955.

Frekventa frågor

Beställ produkten från oss redan idag!