Hundburar från MIM

Från 4630:-

MIM Hundburar

Hundburar till bilar är en säker och bekväm lösning för att transportera din hund i bilen. Dessa burar är tillverkade av robusta material som tål tryck och stötar och är utformade för att passa perfekt i bilen. De finns i olika storlekar och modeller för att passa olika hundraser och biltyper. En hundbur ger en trygg och säker miljö för hunden och minskar risken för skador vid eventuella olyckor eller nödbromsningar.

Just nu kan vi erbjuda

MIM Variocage Hundbur Enkel XL5644:-

Längd: 810-1030mm. Bredd: 700mm. Höjd: 715mm. Variocage är den populäraste buren bland våra kunder. En enkelbur med gott om plats för din hund. Med en enkelbur får du även plats för annat i bilens bagageutrymme. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

MIM VarioGate Grind4630:-

Låsbara grindar. Enkelt skapar du ett slutet utrymme av hela bagageutrymmet som kan användas för transport av hundar eller annat som man vill hålla under uppsikt. Koppelkrokar ingår. VarioGate är ställbar vad gäller höjd, bredd och djup, vilket gör att den passar i de flesta bilar utan tröskel vid bagageluckan.

MIM Lastgaller1950:-

Bredd: 770-1465mm. Höjd: 230-305mm. Vikt: 4,5kg. Lastgallret monteras på nackstödens pinnar. Passar bilar med runda nackstödspinnar. Krocktestad upp till normen ISO 27955.

Frekventa frågor

Beställ produkten från oss redan idag!