Bilbarnstolar & tillbehör

3599:-

Barnstolar & Tillbehör

Bilbarnstolar är ett viktigt säkerhetsredskap för barn som åker i bil. De är konstruerade för att skydda barn från skador vid en eventuell kollision eller olycka..
Det är mycket viktigt att använda en lämplig bilbarnstol för ditt barn, och att se till att bilbarnstolen är korrekt installerad och används på ett säkert sätt.

Just nu kan vi erbjuda

IZI PLUS X15299:-

Ålder: Ca 6 månader till 5 år. Vikt: 0-25 kg. Bakåtvänd barnstol. Bältesmontering. Färg: Black Cab F. Finns även i andra färger.

IZI TWIST I-SIZE FRESH7499:-

Längd: 61-105cm. Ålder: Ca 6 månader till 4 år. Max vikt: 18kg. Bakåtvänd barnstol. Montering Iso-Fix. Färg: Black Cab F Finns även i andra färger. En Barnstol med rotation och universal level Technology. Godkänd enligt senaste bilstolsreglementet UN R129

IZI MODULAR A RF X1 I-SIZE 7699:-

Längd: 61-105cm. Ålder: Ca 6 månader till 4 år. Max vikt: 18kg. Bakåtvänd barnstol. Montering Iso-Fix. Färg: AnthraMesh Finns även i andra färger Godkänd enligt senaste bilstolsreglementet UN R129 Enbart stolen: 5199:- Enbart basen: 2499:-

IZI FLEX FIX BÄLTESSTOL3599:-

Längd: 100 – 150cm. Ålder: Ca 4 till 12 år. Framåtvänd barnstol (BeSafe Rekommenderar att barn färdas bakåtvänd till minst 4 års ålder) Montering Iso-Fix. Färg: Black Cab F. Finns även i andra färger. Godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129

BeSafe Gravidbälte 429:-

Ett gravidbälte säkerställer höftbältets position och ger dig ökad komfort i bilen. Användningstid: Från Vecka 8. Godkännande: ECE R16.

BeSafe Baby Spegel Med Lampa319:-

Den uppgraderade versionen av våran premium spegel, gör det möjligt för dig att se ditt bakåtvända barn i baksätet i både dagsljus och mörker när. De fjärr-styrda lamporna är en av många praktiska och nya funktioner. Den stora spegelytan gör det möjligt att hålla kolla på bakåtvända barn i bilen samt förenklar kontakten med varandra.

Besafe Sparkskydd 649:-

BeSafes sparkskydd med ficka för surfplatta gör det säkert att använda surfplattor under bilfärden. Sparkskyddet har genomgått krocktest och är ISOfix-kompatibelt. Det skyddar även bilsätet från smuts och slitage och är lätt att torka av. Sparkskyddet går att justera på höjden, vilket gör att det passar de flesta bilsäten och eftersom du kan dela det i två delar är det möjligt att även det till framåtvända barstolar.

Beställ produkten från oss redan idag!