Samarbetspartners

Foto inifrån bilhallen, två personer håller i en matchtröja

BILBÖRSEN STÖTTAR LOKAL UNGDOMSIDROTT!

Vi brinner för den lokala sporten och fortsätter med stor glädje vårt engagemang i fler föreningar.

Matcherna där drömmar vaknar och vänskapsbanden knyts. Där barn utvecklas och har kul. Där vi hittar alla föräldrar, tränare, syskon och vänner som möjliggör för våra barn att hitta glädjen i spelet. Vi uppmuntrar gärna det engagemang som vi finner hos föräldrar, funktionärer och barn som jobbar hårt med att skapa förutsättningarna för ett levande föreningsliv. 

Genom att hitta fina samarbeten med klubbar skapas det dessutom en länk mellan oss och våra kunder. Våra bilar kommer finnas här för att underlätta alla hängivna föräldrar att skjutsa till träningar, matcher och cuper.

Det känns bra att vi som företag engagerar oss i något som betyder mycket för både barn och föräldrar. Föreningar präglas av föräldrasamverkan och ett stort socialt engagemang. Vi är glada och stolta över att kunna ge klubbarna så bra förutsättningar som möjligt för att bedriva sin verksamhet!

Aktiva samarbeten

Bråvikens Golfklubb

Intill Bråvikens strand spelar du golf i vacker, lantlig herrgårdsmiljö. Banan har 27 hål i 3 slingor och skiftar mellan park-, seaside- och hedbana. Den höga standarden håller för elittävlingar på både svensk och internationell nivå. Vi har nyligen byggt om driving range och gjort många stora förbättringar på banan samt nya bollar och slagmattor på rangen.
I restaurangen, Manheims Säteri njuter du av goda rätter efter rundan.

Sturefors IF

Sturefors IF (SIF) är en fotbollsklubb. Den grundades 1932 som Sturefors Bollklubb, vilket sedermera blev Sturefors IF 1934. Klubbens färger är rött och vitt. Hemmaplanen heter Sturefors IP. Herrlaget spelar för närvarande (2020) i division 4. Dessutom har klubben damlag samt ungdomslag för flickor och pojkar i alla åldrar.

BK Ljungsbro

BK Ljungsbro erbjuder ungdomsverksamhet för pojkar och flickor från 5 år upp till U19. Våra riktlinjer för vår ungdomsfotboll finns att läsa här: Bredden är toppen. Vi har även ett Herrlag som spelar i Div 3 NÖ Götaland och ett Futsal lag Dam som spelar i Div 1.

Linköpings FC

Linköping FC, LFC, Linköping Football Club, är en fotbollsklubb i Linköping, helt inriktad på damverksamhet och bildad den 4 november 2003 som en elitfotbollssatsning mellan BK Kenty DFFoch SAAB fotboll samt BK Derby.

BK Kenty

BK Kenty är samlingsnamnet på en anrik idrottsförening som huserar ute i Ekholmen på Fredriksbergs IP, Linköping. Det finns ca 550 aktiva spelare och ledare som är involverade i något av våra 22 lag. Medlemsantalet är fördelat ca 50/50 mellan pojk och flick/damfotbollen.

Åtvidabergs FF

”Åtvid”, ”Bruket” är en fotbollsförening i Åtvidaberg som bildades den 1 juli 1907[1] och som utmärkt sig med framgångar på herrsidan genom fyra stora mästartitlar på 1970-talet. A-laget har, med flera avbrott, spelat 20 säsonger i högsta serien Fotbollsallsvenskan. Senaste sejouren var 2012–2015. Laget spelar i Ettan Södra 2023.

Landeryds golfklubb

Landeryds GK är en av Sveriges största golfklubbar, både i antal medlemmar, 3 850 aktiva, och i antal golfhål.
Klubben driver 3 anläggningar, Landeryd, Vesterby och från 2018 också anläggningen Vårdsberg.
De senaste åren har klubben haft stora sportsliga framgångar, både på Dam – Herr och Juniorsidan, i form av bla SM-Guld i lag för herrar.

Linköpings Hockey Club

Bildades 1976 och har tillhört högsta serien i svensk ishockey sedan 2001 (herrar) och 2007 (damer). Klubben har fyra viktiga verksamhetsområden; ungdomshockeyn från 7 års ålder och uppåt, elitakademin från 15 år och de båda representationslagen med herrarna i SHL och damerna i SDHL. Föreningen har ca 2000 medlemmar och publiksnittet på SHL-matcherna är ca 6000.

Tallboda IF

Fotbollsföreningen Tallboda IF bildades 1969 och är en idrottsförening med huvudinriktning på fotboll, en bred ungdomsverksamhet för både pojkar och flickor. Just nu finns 15 aktiva ungdomslag, totalt har föreningen ca 1000 medlemmar.

Malmslätts AIK

Fotbollsföreningen Malmslätts AIK grundades 1926. Idag har föreningen ca 400 medlemmar. Föreningen drivs som en ideell förening där såväl tränare, lagledare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt.

Hjulsbro IK

Fotbollsföreningen Hjulsbro IK grundades 1930. Idag har föreningen tre sektioner; fotboll, innebandy och bordtennis med ett medlemsantal på ca 1100 medlemmar. Föreningen växer för varje år. Det börjar cirka 80 nya barn i den yngsta klassen varje år. Det är mycket glädjande att våra äldsta pojk- och flicklag stannar kvar hos oss. Föreningen drivs som en ideell förening där såväl tränare, lagledare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt.