Ring oss på 013-13 90 96 eller maila info@bilborsen.com

Vi söker en servicetekniker med erfarenhet

28 september, 2021

Bilbörsen i Linköping AB är ett privatägt företag som säljer Kia, Subaru och begagnade bilar i  Linköping med omnejd. Våra affärsområden förutom bilförsäljningen är serviceverkstad för våra  nybilsmärken, däckverkstad med däckhotell, bilvård samt biluthyrning via vårt Avis-kontor. Vår verksamhet består just nu av 46 medarbetare som tillsammans omsätter ca 500 miljoner kr varje  år. 

Bilbörsen i Linköping växer i vår nya moderna fullserviceanläggning. 

Vi söker nu servicetekniker som vill jobba med Kia, Sveriges tredje största bilmärke, Subaru, Sveriges  mest nöjda bilägare och begagnade bilar. 

Kvalifikationer/personliga egenskaper: 

Vi söker dig som är utbildad servicetekniker eller motsvarande och har arbetslivserfarenhet från  yrket. Stort intresse för yrket och är motiverad av att leverera kvalitet. Viljan att göra ett bra jobb  kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är ett krav. Du har lätt för att kommunicera  både i tal och skrift, datavana och bygga relationer med dina arbetskamrater. Vi förutsätter att du har ett högt driv och viljan att leverera bästa resultat. 

Vi erbjuder dig: 

En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt  vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. 

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön

Ansökan: 

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.com så snart som  möjligt. 

Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan! 

Frågor om tjänsten hänvisas till Servicemarknadschef Kim Hansson, kim.hansson@bilborsen.com eller telefon 0709-60 65 90

Läs mer från Bilbörsen