Sun Living

Hos oss på Bilbörsen i Norrköping hittar du ett stort urval av husbilar till försäljning från Sun Living. Vi är även auktoriserad verkstad och kan hjälpa dig med allt inom service, skador och fukttester.

Sun Living husbilar och vans är konstruerade och producerade med ett enda syfte – att du ska få möjligheten att “uppleva mer”. Sun Living är ett instegsmärke som tillhör det slovenska företaget Adria Mobil, ett av Europas ledande varumärke inom fritidsfordonsbranschen sedan 1965 och tillverkas i samma toppmoderna fabrik, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet.

Stort värde

Sun Livings fordon ger dig alltid stort värde, med allt du behöver och inget av det du känner överflödigt eller onödigt. Ett smart enkelt sätt att designa med beprövade planlösningar med stort utrymme, funktionalitet och komfort.

Sun Living erbjuder olika modeller av fritidsfordon som ger nya utrymmen, lösningar och komfortnivåer vilket ger dig som kund en mängd olika valmöjligheter. 

Varmt välkommen att utforska Sun Living utbud av husbilar hos oss på Bilbörsen i Norrköping på Koppargatan 29, tillsammans hittar vi din nästa husbil!

Modeller

Sun Living V serien

Sun Living S serien

Kontakta din egen Sun Living-expert

Henric Lejman

Säljare husbil och Subaru Norrköping

Joachim Dahl

Säljare fritidsfordon och Iveco transportbil Linköping

Kontakta verkstaden