Ring oss på 013-13 90 96 eller maila info@bilborsen.com

Partnerskap

Det känns bra att vi som företag engagerar oss i något som betyder mycket för både barn och föräldrar. Föreningar präglas av föräldrasamverkan och ett stort socialt engagemang. Vi är glada och stolta över att kunna ge klubbarna så bra förutsättningar som möjligt för att bedriva sin verksamhet.

Hjulsbro IK - HIF

Fotbollsföreningen Hjulsbro IK grundades 1930. Idag har föreningen tre sektioner; fotboll, innebandy och bordtennis med ett medlemsantal på ca 1100 medlemmar. Föreningen växer för varje år. Det börjar cirka 80 nya barn i den yngsta klassen varje år. Det är mycket glädjande att våra äldsta pojk- och flicklag stannar kvar hos oss. Föreningen drivs som en ideell förening där såväl tränare, lagledare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt.

Malmslätts
AIK - MAIK

Fotbollsföreningen Malmslätts AIK grundades 1926. Idag har föreningen ca 400 medlemmar. Föreningen drivs som en ideell förening där såväl tränare, lagledare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt.

Tallboda IF - TIF

Fotbollsföreningen Tallboda IF bildades 1969 och är en idrottsförening med huvudinriktning på fotboll, en bred ungdomsverksamhet för både pojkar och flickor. Just nu finns 15 aktiva ungdomslag, totalt har föreningen ca 1000 medlemmar.

Linköpings Hockey Club

Bildades 1976 och har tillhört högsta serien i svensk ishockey sedan 2001 (herrar) och 2007 (damer). Klubben har fyra viktiga verksamhetsområden; ungdomshockeyn från 7 års ålder och uppåt, elitakademin från 15 år och de båda representationslagen med herrarna i SHL och damerna i SDHL. Föreningen har ca 2000 medlemmar och publiksnittet på SHL-matcherna är ca 6000.

Landeryds golfklubb

Landeryds GK är en av Sveriges största golfklubbar, både i antal medlemmar, 3 850 aktiva, och i antal golfhål.
Klubben driver 3 anläggningar, Landeryd, Vesterby och från 2018 också anläggningen Vårdsberg.
De senaste åren har klubben haft stora sportsliga framgångar, både på Dam – Herr och Juniorsidan, i form av bla SM-Guld i lag för herrar.