KAMPANJ

Lagerutförsäljning: Kia Niro EV och EV6

NYKÖPING
NORRKÖPING
LINKÖPING Öst

Priser

Kia Niro EV Special Edition

Företagserbjudande fr. 399 900 kr
Förmånsvärde fr. 2 323 kr/mån
Billån inkl. serviceavtal fr. 2 243 kr/mån

Kia EV6 Special Edition

Företagserbjudande fr. 569 900 kr
Förmånsvärde fr. 2 868 kr/mån
Billån fr. 4 394 kr/mån* inkl. serviceavtal, Kia Original vinterhjul och avtagbar dragkrok**

Företagserbjudande tillbehör fr 9900 kr
Vinterhjul och Avtagbar dragkrok

Bilbörsen vill att fler ska få uppleva den laddbara friheten och känslan att köra en modern elbil. Därför erbjuder vi just nu extra bra priser på Kia Niro EV Special Edition och Kia EV6 Special Edition.

Kia Niro EV är en elbil med räckvidd på upp till 460 km och en mängd smarta funktionaliteter. Såsom exempelvis V2L, Highway Driving Assist 2.0 och ett flertal övriga säkerhetsfunktioner.

 

Kia EV6 AWD Special Edition ger dig 800-voltsteknik som möjliggör ultrasnabb laddning från 10–80% på ned till 18 minuter med en 250 kW snabbladdare, hög prestanda, Vehicle-2-Load-funktion, fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 506 km.

 

Finansiering som passar dig

Vill du leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån? Oavsett vad du väljer så har vi på Bilbörsen smidiga finansieringslösningar för just dig.

Kia Privatleasing

Kia Privatleasing är ett enkelt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Privatleasa en laddbar Kia med 0 kr i kontantinsats och kostnadsfritt Kia Privatleasingskydd i tre månader. Dessutom ingår alltid vägassistans, 7 års nybilsgaranti från fabrik och Kia Serviceavtal.

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Med Kias låneskydd får du extra trygghet i ditt bilägande, kostnadsfritt i fyra månader. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil från Kia.

Kia Business Lease

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar. Med Kia Business Lease kan du uppleva laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Ingår som standard i alla nya Kia-bilar:

  • Metallic / pearl-lack
  • Rattvärme
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik***
  • 7 års assistans i samband med Kia Originalservice*****
  • 7 års app-styrning (Kia Connect)
  • 7 års uppkopplad navigation med live-tjänster (Kia Live)

Originaltillbehör till din Kia

Oavsett vart du vill ta vägen och vad som är målet med resan har vi tillbehören som underlättar. Kias originaltillbehör är designade, tillverkade och testade för att komplettera och passa din Kia.

Strömlinjeformad takbox

Gör plats för äventyr och nya intryck med Thule Vector Alpine Kia edition – en sportigt elegant premiumtakbox som passar perfekt till din EV6.

Bagagerumsmatta

Oavsett hur blött, lerigt eller smutsigt det blir skyddar den skräddarsydda bagagerumsmattan ditt bagageutrymme. Bagagerumsmattan är hållbar, vattentät och har både halkskydd och upphöjda kanter. Dessutom är mattan designad för att passa in i bilens interiördesign. Bagagerumsmattan är gjord av ett material som är lätt att göra rent.

Dragkroksmonterad cykelhållare

Upptäck smidigheten med en cykelhållare som enkelt monteras på bilens dragkrok för en smidig och säkert transport på väg mot nya äventyr.

7 års nybilsgaranti

Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder vi på Kia ett bekymmersfritt bilägande med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Gäller även våra EV-batterier.

 

 

Energiförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: Kia Niro EV 15,7 kWh/100 km; Kia EV6 17,2 kWh/100 km.

Erbjudandena gäller ordertecknade lagerbilar, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma, kontakta din lokala Kia-återförsäljare. Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att justera priser samt reserverar sig för eventuella skrivfel.

*Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.

**Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

***Kia Business Lease: Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor på www.kiabilforsakring.com Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Kia Business Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.

****7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.

*****Assistans: När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

 

Aktuella
kampanjer

Aktuella
kampanjer

Kia Sportage bensin – Privatleasingkampanj!

Kia Ceed SW bensin – Privatleasingkampanj!

Lagerutförsäljning: Kia Niro EV och EV6

Subaru Solterra

Special Edition – Kia EV6 och Niro EV

Nya Subaru Crosstrek

Fulladdat erbjudande

Subaru Forester

Kia EV9. Årets Bil

Subaru Outback

Kontakta din egen KIA-expert

Oscar Bergström Yngve

Säljare Kia företagsbilar Linköping

Martin Vollertsen

Säljare Kia företagsbilar Linköping

Linus Qvist

Säljare Kia företagsbilar Linköping

Fidan Ferizi

Säljare Nyköping

Niklas Hansen

Säljare Nyköping

Abdu Damra

Säljare Nyköping

Rikard Tufvander

Säljare företagsbil Norrköping

Djani Poljarevic

Säljare Norrköping

Andreas Pettersson

Säljare Norrköping

Esnef Dzanic

Säljare Norrköping

Philippe Bielke

Säljare Norrköping

Jonas Eld

Säljare Kia Linköping

Mikael Widlund

Säljare Kia Linköping

Sofie Kvist (Föräldraledig)

Säljare Kia företagsbilar Linköping

Leo Jigerström Lundh

Säljare Kia Linköping

Victor Farray

Försäljningschef nya Kia Linköping

Hyra bil

På vår anläggning Linköping Öst  erbjuder vi ett brett sortiment av företagsbilar och tjänstebilar. Kontakta oss för närmare presentation här hos oss eller på plats hos er.

Bilar i lager

På Bilbörsen har vi ett brett utbud av begagnade bilar. 
Har du frågor om ett objekt är du varmt välkommen att höra av dig!