KAMPANJ

Kia EV9

Nu är den här!
NYKÖPING
NORRKÖPING
LINKÖPING Öst

Priser

Kia EV9

EV9 GT Line 384hk AWD 7-SITS
Rek. ca pris från 869 900 kr

EV9 GT Line 384hk AWD 6-SITS
Rek. ca pris från 889 900 kr

Ocean Blue (Mattlack)
20 000 kr

Preliminärt förmånsvärde vid 50 % marginalskatt från 3 976 kr/mån*
Kia Business Lease från 6 657 kr/mån**

Ladda ner

Äntligen kan du klämma, känna och provköra helt nya Kia EV9 hos oss på Bilbörsen, en helt elektrifierad SUV med plats för upp till sju personer, skapad för en värld av möjligheter. Kia EV9 ger dig inspirerande köregenskaper samt en tyst och skön upplevelse även i lite högre hastigheter. Den rymliga kupén innebär hög komfort för alla i bilen, och det väl tilltagna bagageutrymmet ger plats för allt du vill ha med på resan.

Ultrasnabb laddning

Kia EV9 gör det enkelt och bekvämt att köra elbil, med ultrasnabb laddning tack var 800-voltstekniken. Du kan ladda från 10–80% på ned till 24 minuter, och batteriet på hela 99,8 kWh ger dig en räckvidd på upp till 505 km. Dessutom har Kia EV9 den smarta Vehicle-2-Load-funktionen som gör att du exempelvis kan ladda din laptop, elcykel eller projektor.

Sex till sju bekväma sittplatser

Kia EV9 är utvecklad för att kunna erbjuda 6 eller 7 sittplatser som ger full komfort även på de längsta resorna. Bland annat har den relaxstolar fram som standard, och i den 6-sitsiga versionen även på den andra sätesraden. Miljön interiört har utformats för att göra resorna med familj och vänner riktigt bekväma. Det är som att sitta hemma i vardagsrummet fast ni är på väg mot nya äventyr. Interiörens material är utvalda särskilt med respekt för vår omgivning.

Smart ruttplanering för en enklare resa

Kia EV9 är full av den senaste tekniken. Bland annat är den utrustad med smart ruttplanering som hjälper dig välja de bästa laddstationerna längs din rutt baserat på avstånd och batterinivå för en enklare och smartare resa.

Förberedd för dubbelriktad laddning

Kia EV9 är en del av framtidens bilkörning. Bland annat är den förberedd för Vehicle-2-Grid som låter dig lagra ström i bilens batteri när elpriserna är låga och sedan mata den tillbaka till elnätet och få betalt när priserna stigit. Systemet kommer först lanseras i Nederländerna för att senare rullas ut i övriga Europa.

Teknik för större upplevelser

Kia EV9 är byggd på den banbrytande E-GMP-plattformen som möjliggör ultrasnabb laddning, inspirerande köregenskaper och en imponerande komfort. EV9 erbjuder även en lång rad avancerade tekniska system som exempelvis fjärrstyrd parkering som låter dig parkera din Kia EV9 när du befinner dig utanför bilen och kamera med 360°-vy som ser dig fullständig uppsikt runt om.

Alltid 7 års nybilsgaranti

 

Med Kia får du alltid hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på EV-batterierna. Något Kia kan erbjuda, då bilarna är utvecklade och testade under extrema förhållanden för att ge dig ett bekymmersfritt bilägande. Det är kvalitet på riktigt.***

Alltid i en Kia

Kia har gjort sig kända för sina frikostiga utrustningsnivåer. I en laddbar Kia ingår exempelvis följande som standard:

> Metallic / pearl-lack
> Rattvärme
> Navigation och telematik
> 7 års nybilsgaranti från fabrik
> 7 års assistans i samband med Kia Originalservice ****
> 7 års telematik (Kia Connect / Kia Live)

Boka provkörning

Vill du provköra Kia EV9?!
Självklart ordnar vi på Bilbörsen det!
Som med alla nyheter är trycket högt och för att vara garanterad att Kia EV9 finns tillgänglig för provkörning på våra anläggningar när du ska besöka oss rekommenderar vi dig att skicka in en provkörningsförfrågan innan!
Boka provkörning här!

Varmt välkommen till oss på Bilbörsen i Linköping, Norrköping och Nyköping för mer information!

Energiförbrukning blandad körning Kia EV9 22,8 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP.
Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024.
* Förmånsvärde: beräknad nettokostnad för föraren efter 50 procent marginalskatt. Marginalskatten är individuell och beroende på din inkomst och kommunalskatt.
** Kia Business Lease: Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor på http://www.kiabilforsakring.com. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Kia Business Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.
*** 7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.
**** Assistans: När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.
Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.

Aktuella
kampanjer

Aktuella
kampanjer

Kia EV9

Kia EV9 - Nu är den här!

Subaru Outback

Fulladdade erbjudanden

Höstpaket Forester

Upptäck två laddbara favoriter!

Kontakta din egen KIA-expert

Fidan Ferizi

Säljare Nyköping

Niklas Hansen

Säljare företagsbil Nyköping

Abdu Damra

Säljare Nyköping

Rikard Tufvander

Säljare företagsbil Norrköping

Djani Poljarevic

Säljare Norrköping

Andreas Pettersson

Säljare Norrköping

Hyra bil

På vår anläggning Linköping Öst  erbjuder vi ett brett sortiment av företagsbilar och tjänstebilar. Kontakta oss för närmare presentation här hos oss eller på plats hos er.

Bilar i lager

På Bilbörsen har vi ett brett utbud av begagnade bilar. 
Har du frågor om ett objekt är du varmt välkommen att höra av dig!