Ledig tjänst

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Nyköping

Till Bilbörsen kommer du in i ett växande bolag men där den familjära känslan finns kvar. Nyligen utökade Bilbörsen verksamheten och förvärvade TB Bil i Norrköping och Nyköping som nu ingår i koncernen. Vi är övertygade om att vår företagskultur präglad av glädje och medarbetarnas välbefinnande är nyckeln till framgång. Det är genom glada och kompetenta medarbetare som passionen att överträffa kundens förväntningar skapas. Bilbörsens vision är att i varje möte sprida glädje och visa på ett genuint engagemang. Vi strävar efter att bli det mest attraktiva valet för både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker nu servicetekniker som vill arbeta med varumärket Kia samt begagnade bilar på vår anläggning i Nyköping och söker dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har arbetslivserfarenhet från yrket. Du har stort intresse och är motiverad av att leverera kvalitet. Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är ett krav.  Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska, datavana samt bygga relationer med dina arbetskamrater som ingår i teamet.

Vi förutsätter att du har ett högt driv och viljan att leverera bästa möjliga resultat i ditt arbete.

Du kommer vara anställd som servicetekniker vilket i stort betyder att du säkerställer att kundens bil kontrolleras och uppfyller de krav som ställs på dem vad gäller säkerhet och miljö samt att bilen omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • Heltidstjänst på̊ 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärke.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön.

Ansök

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.com så snart som möjligt. Vi är nyfikna på̊ dig – varmt välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten hänvisas till servicemarknadschef på Bilbörsen Kim Hansson, 013-495 75 10.

Fler lediga tjänster

Två medarbetare arbetar med bagageluckan på en bil

Nybilstekniker till vår anläggning i Norrköping

Servicetekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Nyköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Nyköping

Bilbörsen söker en Kia-säljare till anläggningen i Nyköping.