Ledig tjänst

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Servicetekniker med erfarenhet

Bilbörsen i Linköping AB är ett privatägt företag som säljer Kia, Subaru och begagnade bilar i Linköping med omnejd. Våra affärsområden förutom bilförsäljningen är serviceverkstad för våra nybilsmärken, däckverkstad med däckhotell, bilvård samt biluthyrning via vårt Avis-kontor. Vår verksamhet består just nu av ca 50 medarbetare som tillsammans omsätter ca 550 miljoner kr varje år.Vi söker nu servicetekniker som vill jobba med våra egna bilmärken Kia och Subaru samt begagnade bilar.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har arbetslivserfarenhet från yrket. Du har stort intresse för yrket och är motiverad av att leverera kvalitet. Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är ett krav. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, datavana och bygga relationer med dina arbetskamrater som ingår i teamet. Vi förutsätter att du har ett högt driv och viljan att leverera bästa möjliga resultat i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön

Ansök

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.com så snart som möjligt. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten hänvisas till Servicemarknadschef Kim Hansson, kim.hansson@bilborsen.com eller telefon 0709-60 65 90

Fler lediga tjänster

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Medarbetare till vår Reservdelsavdelning

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Servicetekniker med erfarenhet