Ledig tjänst

Två medarbetare arbetar med bagageluckan på en bil

Nybilstekniker till vår anläggning i Norrköping

Nyligen utökade vi på Bilbörsen i Linköping vår verksamhet och förvärvade TB Bil i Norrköping och Nyköping som nu ingår i koncernen. På Bilbörsen i Norrköping är vi auktoriserad verkstad för Kia och Subaru samt Iveco transportbilar. Nu söker vi en nybilstekniker till vår verkstad.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker nu nybilstekniker som vill arbeta med våra varumärken Kia och Subaru bilar på vår anläggning i Norrköping och söker dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har arbetslivserfarenhet från yrket.

Du har stort intresse och är motiverad av att leverera kvalitet då arbetsuppgifterna mestadels består av tillbehörsmonteringar.
Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är ett krav. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska, datavana samt bygga relationer med dina arbetskamrater som ingår i teamet.

Vi förutsätter att du har ett högt driv och viljan att leverera bästa möjliga resultat i ditt arbete.

Du kommer vara anställd som nybilstekniker vilket innebär att du utför leveransservice och tillbehörsmontering på nya Kia och Subaru på ett korrekt och professionellt sätt.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • Heltidstjänst på̊ 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärke.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön.

Ansök

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.com så snart som möjligt. Vi är nyfikna på̊ dig – varmt välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten hänvisas till servicechef i Norrköping Kjell Palmgren, 011-496 41 77.

Fler lediga tjänster

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Servicetekniker till vår anläggning i Nyköping

Två medarbetare arbetar med bagageluckan på en bil

Nybilstekniker till vår anläggning i Norrköping

Servicetekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Norrköping