Ledig tjänst

Kontorsmiljö, två personer samtalar och skrattar framför ett skrivbord.

Företagssäljare till vår anläggning i Linköping

Vi söker en företagssäljare som delar vår passion för att leverera överlägsen service och skapa långsiktiga relationer. Är du vår nästa stjärnsäljare? Ta då chansen och ansök redan idag!På Bilbörsen kommer du in i ett växande bolag men där den familjära känslan finns kvar. För att par år sedan öppnades portarna upp till Bilbörsen nya fräscha bilhall ute i Mörtlösa handelsområde och nyligen utökade verksamheten med ytterligare en bilhall bredvid. Bilbörsen förvärvade i år TB Bil i Norrköping och Nyköping som nu ingår i koncernen.Vi är övertygade om att vår företagskultur präglad av glädje och medarbetarnas välbefinnande är nyckeln till framgång. Det är genom glada och kompetenta medarbetare som passionen att överträffa kundens förväntningar skapas. Bilbörsens vision är att i varje möte sprida glädje och visa på ett genuint engagemang. Vi strävar efter att bli det mest attraktiva valet för både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

I rollen som företagssäljare söker vi dig som är driven, engagerad och orädd. Du brinner för affärsmässiga relationer och att alltid överträffa kundens förväntningar.

Du är van vid att arbeta med kvalitet och är fokuserad i hela säljprocessen från första kontakt till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning. Vidare arbetar du med en god initiativförmåga där du självständigt driver dina egna processer på ett framgångsrikt sätt. Det ska kännas självklart att arbeta proaktivt, där det är lika viktigt att vårda befintliga relationer som att dra in nya affärer.

Hos oss är vi lagspelare där vi byter erfarenheter och hjälper varandra. Vi bidrar med hög energi och en arbetsglädje. Vår professionella glädje ska märkas både i interna och externa kontakter. Det ska vara en upplevelse att handla bil hos oss.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Bilbörsen finns en tydlig förväntan om att bidra starkt med både initiativ och driv. Ditt engagemang och din vilja är avgörande faktorer för att lyckas. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och älskar att vinna. Du kommer vara en viktig spelare i vår fortsatta expansiva resa.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Proaktivt identifiera och bearbeta potentiella kunder
  • Ansvara för att utveckla och underhålla kundrelationer
  • Hålla dig uppdaterad om produkter och branschtrender
  • Utarbeta och genomföra strategier för att maximera försäljning och uppfylla försäljningsmål så som te x genomförande av olika event
  • Främja och upprätthålla en positiv företagskultur där glädje och samarbete präglas.

Krav

  • ­B-körkort
  • Resultatinriktad och en vilja att uppnå och överträffa försäljningsmål

Vi erbjuder dig

  • Garantilön med provision
  • Förmånsbil
  • En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Tjänsten är på heltid med arbete var tredje helg.

Ansök

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.comUrval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.Frågor om tjänsten hänvisas till Försäljningschef Victor Farray, 013-495 75 42Vi är nyfikna på̊ dig – varmt välkommen med din ansökan!

Fler lediga tjänster

Två medarbetare arbetar med bagageluckan på en bil

Nybilstekniker till vår anläggning i Norrköping

Servicetekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Nyköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Nyköping

Bilbörsen söker en Kia-säljare till anläggningen i Nyköping.