Ledig tjänst

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Nyköping

Nyligen utökade vi på Bilbörsen i Linköping vår verksamhet och förvärvade TB Bil i Norrköping och Nyköping som nu ingår i koncernen. På Bilbörsen i Nyköping är vi auktoriserad verkstad för Kia. Nu söker vi en Bilglastekniker till vår nya avdelning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

På Bilbörsen kommer din arbetsdag som Bilglastekniker främst bestå av att hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor.
I arbetsuppgiften ingår även administrativa uppgifter som upprättande av arbetsorder, skapa kalkyler samt fakturering till försäkringsbolag. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i systemet CABAS är det meriterande.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en omfattande miljö̈ i högt tempo.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av glasbranschen, är van att arbeta både självständigt som i team och samtidigt leverera ett fackmässigt utfört arbete.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • Heltidstjänst på̊ 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön

Ansök

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@bilborsen.com så snart som möjligt. Vi är nyfikna på̊ dig – varmt välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten hänvisas till servicemarknadschef på Bilbörsen Kim Hansson, 013-495 75 10.

Fler lediga tjänster

Två medarbetare arbetar med bagageluckan på en bil

Nybilstekniker till vår anläggning i Norrköping

Servicetekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Nyköping

En medarbetare arbetar gladd med vindrutan på en bil

Bilglastekniker till vår anläggning i Norrköping

En medarbetare arbetar under en bil som är upplyft, servicearbete

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Nyköping

Bilbörsen söker en Kia-säljare till anläggningen i Nyköping.