Ring oss på 013-13 90 96 eller maila info@bilborsen.com

Kom längre med elfarenhet

Vi kan elektrifierade bilar

Vad är elfarenhet?

Kia kan det här med elektrifierade bilar. Sedan 2018 är Kia marknadsledare på laddbara bilar och redan nu är över hälften av Kias försäljning laddbar. Det kallar Kia elfarenhet och den finns nu samlad i elbilarna Kia e-Niro och e-Soul samt laddhybriderna Kia Niro, Ceed Sportswagon, XCeed och Optima.

Kia Niro Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2 995 kr/mån

 

Upplev en rymlig crossover! Kia Niro Plug-In Hybrid är en populär laddhybrid som tar dig upp till 49 km på el. Perfekt när du åker till jobbet, skjutsar till träning eller ska storhandla. Tack vare tjänsten UVO Connect blir körningen smartare och med den 10,25” stora skärmen blir den dessutom smidigare. Njut av en tyst körupplevelse och färdas tryggt i en laddhybrid byggd på Kias långa elfarenhet. 

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2 995 kr/mån

Välj en generös och laddbar familjekombi! Laddbara Kia Ceed Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla höstäventyr. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras på el.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3 295 kr/mån

Upptäck en sportig crossover fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. Design och uppkoppling kombineras med fördelarna med laddhybridteknik.