Ring oss på 013-13 90 96 eller maila info@bilborsen.com

Helt nya Kia Sportage

Ladda för nya intryck

Upptäck helt nya Kia Sportage – en sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som för äventyr ute i det fria. Redan nu lanseras Kia Sportage Hybrid, och även helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Elektrifierad körning.

Kia Sportage kommer i två elektrifierade versioner där hybridutförandet med en dragkraft på hela 1650 kg gör sig perfekt för tyngre släp. Det laddbara plug-in hybridutförandet med en batterikapacitet på 13.8 kWh erbjuder en preliminär räckvidd på upp till 65 km på el, och är ytterligare ett steg mot Kias mål 100 % laddbart 2024.

Mer plats för intryck.

Sportage har blivit större med utökat benutrymme för passagerare och ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten i hybridutförande. Skapa mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och mycket mer.

Inspirerande körning med avancerad teknik.

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV utrustad med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning för smartphones och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Kia Connect.

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen. Läs mer: https://www.kia.com/se/om-kia/upplev-kia/teknik/kia-connect

100 procent laddbart till 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 78 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (44 gram/km), jämfört med totalmarknaden (89 gram/km), av de 12 största bilmärkena i Sverige. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer: https://www.kia.com/se/elbil/100-procent-laddbart-2024/

7 sköna år med Kia.

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Priser

Kia Sportage Hybrid
Rek pris fr. 397 400 kr
Privatleasing: fr. 4 950 kr/mån*
Förmånsvärde: fr. 3 182 kr/mån**

Kia Sportage Plug-In Hybrid
Rek pris fr. 454 900 kr
Privatleasing: fr. 5 695 kr
Förmånsvärde: fr. 2 379 kr/mån**

Boka ditt exemplar idag.