Bilbörsen i Linköping växer, vår nya moderna fullserviceanläggning byggs för fullt ute i Mörtlösa handelsområde, inflyttning sker nu i höst. Vi söker nu bilrekonditionerare som vill jobba med Kia, Sveriges tredje största bilmärke, Subaru, Sveriges mest nöjda bilägare och begagnade bilar.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att iordningsställa nya och begagnade bilar inför leverans. Handtvätt, rekond både in/utvändigt, polering, vaxning och lättare tillbehörsmontering.

Kvalifikationer/personliga egenskaper
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från branschen, stort intresse för yrket och är motiverad av att leverera kvalitet. Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är ett krav. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med dina arbetskamrater.
Vi förutsätter att du har ett högt driv och vilja att leverera bästa resultat.

Vi kan erbjuda dig
En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Fast månadslön

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till

jobb@bilborsen.com

Märk ansökan med Bilbörsen Bilrekonditionerare.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Sista ansökningsdag 30 augusti 2019.